Ja hem acabat el curs i he visitat les vostres UAA, n’hi ha que heu fet UAA’s amb varis jclic, amb vídeos, amb jocs trets d’altres webs i en les que els sites tenen un aspecte molt professional.

A alguns de vosaltres ja us he fet aportacions més concretes per correu electrònic. Si us plau acabeu el més aviat possible la feina

Avui divendres portaré les avaluacions a Blanquerna.

Moltes gràcies a tots i bon estiu

Ha estat tot un plaer

JordiAquesta pàgina serà el nostre suro a la paret. Jo us escriure les novetats que succeeixin al llarg de la setmana i vosaltres les podeu comentar o parlar de la marxa dels vostres projectes, .... Les preguntes i respostes, si us plau les centralitzeu a la pàgina "Preguntes i respostes" (Òbviament)

Si algú de vosaltres té alguna consulta de caire privat, me la podeu fer arribar per email a l'adreça: jordisl@blanquerna.url.edu. Bona Feina.

Si us plau recordeu comença les vostres intervencions amb el nom.

----Victòria: Hola, estic provant aquest espai, ja que he començat a treballar. Bona feina a tots!
- Jordi. Això és bona notícia ;·) ànims.

- De tasnt en tant podeu visitar feines fetes pels companys, n'hi ha que deu n'hi do.
- Mònica: He fet el Jclic i he creat el sites, però al posar el jclic.zip al webcindario no me l' agafa, no es guarda. Faig tots els passos que vaig apuntar-me. Segur que faig alguna cosa malament.
Jordi. Que ocupa el teu jclic?. Webcindario no admet arxius de mes de 5MB
- Mònica: té uns 20MB i això que he reduït molt el tamany de les fotos i he posat poc sons.
- Mònica: el que faré serà partir el conte per un costat i les activitats per un altre, i començaré a treure imatges, quina pena, havia quedat força bé, és molt poc 5MB oi!
- 5 MB en un entorn web no està gens malament. Cal tenir present que Internet és una xarxa molt diverse entre les seves parts i a priori no salps per on pasarà el teu arxiu( per exemple).