"En aquesta pàgina podeu escriure les preguntes que tingueu i qualsevol persona del curs la pot contestar. Si us plau comenceu la pregunta o la resposta amb el vostre nom i si cal feu un link a la UAA o jclic on hi ha el problema.
(Jo obriré el wiki dos vegades al dia per contestar)


Abel : hola Jordi ; el meu lloc web de miarroba no em funciona.
Jordi. Recorda que tens un email en el que et diu l'adreça del lloc i l'adreça del panel de control. Fixa't bé amb quin és el nick d'entrada que no és el correu.

-Eli: hola Jordi! em descarrego el jclic, el puc fer servir però a la que apago l'ordinador i el torno a engegar no m'arrenca, ara comprovo el java però no se pas què pasa. Toto sigui anar instal·lant cada dia el jclic...
-Jordi. Aquest no és un cas rar. De fet jo a l'aula el vaig tenir que instal·lar cada dia. Em pots donar més dades.

-Eli: al final el que vaig fer va ser instal·lar-ho ahir a la nit i no esborrar els arxius executables, tot i haver-lo instalat ja. Llavors vaig crear una carpeta a c/archivos de programa i ho vaig posar allà. De moment aquest mati el tenia i el podia fer servir, però a la que passo el Ccleaner, ja no m'el deixa executar, ni em mostra la meva configuració del igoogle. Per tant crec que es un problema amb el Ccleaner (que també tenien instal·lat allà)
Ara tinc un altre dubte... Vull fer una activitat clic de mates en que hagin de relacionar la quantitat d'objectes que hi ha amb el número, la cosa és: com puc enganxar la mateixa imatge dos vedgades en una mateixa cel·la? o cal q faci una imatge de plantilla am bels objectes ja repetits?Merci
-JOrdi. El ccleaner és un molt bon programa que esborra configuracions personals, arxius,..... així doncs no ens hem d'estranyar que faci aquestes coses. A no ser que treballis en un ordinador molt compromés, l'ús de ccleaner hl'has de fer molt de tant en tant.Per exemple quan no vols que ningú pugui recuperar els llocs que has visitat. Per exemple jo el vaig utilitzar, en acabr el curs, a l'ordinador del professor. El que hem preguntes de les imatges, ho has de fer amb el gimp i no amb el jclic. La clau està en crear imatges que tinguis objectes repetits. Si no t'en surts t'explico com.


-Eva: hola Jordi! He fet una activitat jclic. Tinc creada la htm (musicabeatles.htm) i l'arxiu musicabeatles.jclic però quan el penjo a miarroba només m'agafa l'htm. L'altre em posa un error "Subir ficheros: el valor es obligatorio". Què he de fer? Gràcies.
-
-Eva: he vist que no encarrega l'arxiu perquè té més de 5MG. L'arxiu conté cançons en mp3. Com puc carregar aquestes cançons? L'activitat la tinc feta però no la puc penjar.
-Jordi. hola Eva. La grandària és un dels problemes dels arxius de jclic. Un arxiu de 5MB hauria de funcionar però jo, normalment, els deixo entre 2 i 3. Si vols pots retallar trossos dels MPP3 amb el programa mp3 direct cut http://mp3directcut.softonic.com/ és molt fàcil d'utilitzar.
A més ha de tenir present el que ens diuen a mi arroba "
Tamaño máximo permitido de cada archivo: 5242880 bytes (5.00 Mbytes)"
si tens imatges també pots mirar de reatllar-les i/o comprimir-les amb el gimp

- Eva: hola Jordi. Ja els he penjat... el que he fet ha estat retallar-los i passar-los a wav. Gràcies.

- Eli: Jordi he fet tot el jclic i l'he anat guardant, ara l'he obert per afegir-li arxius de so i al guardar-lo em diu que no s'ha pogut guardar l'arxiu forat.jpg (que no jo he creat), aixi que no em deixa tancar el programa. He reiniciat l'ordinador i ara no em carrega res del jclic que he fe, es penja. El tornaré a fer de nou, pero no se a quina hora el podré penjar...
Per fi, despres d'una sessió maratoniana he fet el jclic i l'he penjat a la web. Cal dir que he posat menys activitats (per manca de temps) que les inicialment propsades. Volia haver posat 4 tipus d'activitats una per cada àrea i en el cas de llengua segons si hi ha lectura o no, però no he pogut. En tot cas les aniré afegint durant el curs ja que em sembla interesant el tema. Espero això no m'afecti per poder assolir el curs. Gràcies per tot!


- Eva: tinc un dubte...cada vegada que obro la pag web que he dissenyat, s'obre amb la 3a pestanya enlloc de la pàgina principal. Com s'ha de fer? És per curiositat.
-Jo crec que s'obre en la primera pesntaya que tens lliure. Això vol dir que ja tens dues o tres (?) pestanyes obertes abans.